Praktisk info

b4ce2d39

Ydernummer
og den offentlige sygesikring

Bemærk venligst, at klinikken ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring/ydernummer endnu. Der er dog, som du kan læse nedenfor, lavet en aftale med sygesikringen “danmark” om, at medlemmer også i 2023 kan modtage et tilskud på op til 300,- kr pr. konsultation. Med en lægehenvisning gives yderligere rabat på 15%. Tag gerne henvisningen med fra lægen, så jeg kan læse mere om din henvisningsårsag.

 

Udeblivelse

Afbud til en samtale skal ske senest 24 timer før samtalen. Hvis du melder afbud rettidigt, opkræves ikke noget honorar. Ved udeblivelser eller afbud senere end 24 timer før samtalen, opkræves dog fuld kompensation for timesatsen. Dette er uanset årsagen til afbuddet. Bemærk, at “danmark” ikke dækker faktureringer for udeblivelser for sene afbud.

Afbud gives til telefon 31329575, på sms, eller ved at lægge en besked på telefonsvareren.

Tidsrum
for konsultationer

Normalt mellem kl. 8 og 16:00 på hverdage efter aftale dog også tidligere eller senere på dagen - eller i weekenden.

Ønsker man ikke at gøre brug af alle konsultationer på sit klippekort, kan man efter nærmere aftale give de resterende samtaler til en ven eller pårørende. Penge kan desværre ikke refunderes.

psykolog-petra-hjemmeside_10

Priser

Priserne er gældende pr. 01. februar 2023.

 

Klienter, hvor forsikring, arbejdsgiver eller myndighed betaler
1.250 kr.
Pædagogisk psykologisk rådgivning inklusive psykologiske udredninger og undersøgelser
1.250 kr.
Standardpris pr. konsultation
950 kr.
Klippekort med 5 konsultationer – pris pr. konsultation
850 kr.
Klippekort med 10 konsultationer – pris pr. konsultation
750 kr.

Der er lavet en aftale med "Sygeforsikring danmark” om, at medlemmer også i 2023 kan modtage et tilskud på op til 300,- kr pr. konsultation. Dette medfører en egenbetaling på kun 450,- kr pr. konsultation (ved køb af klippekort med 10 konsultationer). Med en lægehenvisning gives yderligere rabat på 15%. Tag gerne henvisningen med fra lægen, så jeg kan læse mere om din henvisningsårsag.

Betaling af samtalerne aftales i starten af et forløb. Der sendes en regning. Læs mere om de forskellige tilskud fra sygesikring "danmark".